Mobiele depannage

Mobiele hydrauliek service, depannage binnen de 24 u

Langdurige stilstand van machines behoort tot het verleden

Deskundige hydrauliek service nodig voor uw machines? Bel ons noodnummer 0477/47 91 22, wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Om op elk moment van dag of nacht paraat te kunnen staan, werkt Mec Repair samen met Sisapresto. Met een jarenlange ervaring en een ruim uitgeruste servicewagen kunnen we uw machines ter plaatse snel depanneren.

MET VOLGENDE INFO KAN MECREPAIR U SNELLER HELPEN:

• in welke straat en gemeente staat u ?
• het type voertuig
• wat ziet u: lek, …

NL Indien u van onze mobiele depannage wil gebruik maken contacteer ons via het telefoonnummer 0477 47 91 22. Omschrijf de panne, specifieer de locatie en geef het telefoonnummer waar we u kunnen bereiken.
ENG If you need assistance, we can help you on-site with our assistance truck. You can contact us by calling our assistance number 0477 47 91 22. Please specify the break-down, the location where you are and a phone number where we can reach you.
FR Si besoin d’assistance, vous pouvez nous contacter au numméro portable 0477 47 91 22. S.V.P. préciser la panne, où vous êtes et un n° de téléphone où nous pouvons vous joindre.